Rochia pe comandă

Rochiile de mireasă sunt create după o schemă de 3 reguli permanent valabile iar pentru viitoarele mirese, aceste 3 reguli sunt elementare pentru a găsi rochia mult dorită.

 

Înțelegem  emoțiile pe care o mireasă le experimentează atunci când trebuie dea o comandă, când pentru liniștea ei, ar preferă găsească rochia de mireasă direct din stoc.

 

Tocmai pentru a te ajută îți găsești rochia perfectă pentru ține îți vom împărtăși următoarele 3 reguli după care orice rochie este creată, astfel, atunci când mergi la probe știi cum privești detaliile oricărei rochii pe care o vei încerca.

Stilul

Pentru că subiectul este unul destul de vast și ar fi prea mult să scriem totul aici, avem deja un articol pentru tine legat de stilul rochiilor de mireasă, pe care îl găsești aici.

 

Primul pas în găsirea rochie perfecte pentru tine este să probezi diferite stiluri pentru a observa care te avantajează cu adevărat.

 

Cea mai sigură cale spre găsirea rochiei pe care ți-o dorești este exact acestă etapă: alegerea stilului care ți se potrivește excelent.

Previous
Next

Tiparul

Tiparul reprezintă acele elemente specifice fiecărei rochii de mireasă, acel ceva care o diferențiază de celelalte rochii.

Diversitatea tiparelor la rochiile de mireasă sunt numeroase. Pentru a te ajuta înțelegi la ce este necesar fii atentă, am enumerat mai jos semnificația fiecărui tipar:

  • Mâneci – un tipar la mâneci poate fi tip bărcuță, mânecă bufantă sau mânecă mulată. De asemenea, o mânecă poate fi încărcată în aplicații sau simplă sau poate fi bretea îngustă/lată.

  • Decolteul – când vine vorba de acesta, tiparul poate fi drept, în formă de U sau V adânc/ridicat, în formă de inima, cu aplicații sau simplu.

  • Spatele – tiparul pentru spate poate fi decupat sub formă de U sau V adânc/ridicat. Există și varianta de a fi închis complet și bineînțeles poate fi simplu sau decorat cu diverse aplicații.

  • Fusta– fusta poate fi simplă/încărcată, decorată cu dantelă, bandă/fără bandă, paiete, perle, mărgele, pietre și poate avea fie o formă dreapta, fie una creață.

Dacă până acum credeai că tiparul este doar un aspect vizual, să știi că aceste detalii influențează postura fizică, starea de spirit și impactul pe care îl vei transmite.

Previous
Next

Aplicațiile dantelate/brodate

Te invităm privești atent spre rochiile de mireasă, astfel vei observă un aspect interesant, și anume: nu este o diferența semnificativă între aplicații la rochiile de mireasă.

  • toate rochiile de mireasă au dantelă în formă de flori, frunze și detalii stil baroc, singură diferența este dimenisiunea elementelor și formă în care ele sunt cusute pe rochia de mireasă.

Astfel, tot ce ai de făcut este alegi dimensiunea și formă aplicațiilor.

  • perlele, paiete, mărgelele și pietrele sunt prezente pe orice rochie de mireasă, o combinație între perle și mărgele, pietre și paiete, fiecare design singular.

Alege broderia care simți te reprezintă, indiferent sunt doar perle pe rochie sau o combinație între mărgele și paiete.

Previous
Next

În fiecare salon profesionist există un designer care te poate ajută înțelegi mai bine geometria și structura rochiilor de mireasă, folosindu-te de acest articol, îți va fii mult mai ușor îți găsești rochia mult dorită.

Pe finalul acestui articol îți oferim un exemplu concret cum îți poți alege o rochie din catalog.

Pentru acest lucru ne vom folosi de un mic exercițiu de imaginație. Să spunem că stilul A-line te reprezintă (poate fi oricare alt stil), deci în partea de jos fusta va fi în stil A. În partea superioară (după câteva probe) observi te avantajează un decolteu în formă de inimă, cu spatele decupat în forma literei U, având mânecile lungi și mulate pe tot brațul. Dacă, să spunem, nu te mulțumește nicio broderie/dantelă de pe stoc, poți alege din catalog stilul fustei și tiparul părții superioare, însă cu un alt design de aplicații, unul prezent la celelalte modele prezente în catalogul rochiilor de mireasă.

În cadrul salonului Lorys Wedding Dress găsești o multitudine de modele de voaluri și rochii de mireasă. Te așteptăm în magazinul nostru situat pe  Bulevardul Regele Mihai I, nr 14, Baia Mare, unde ai parte și de consultanță de specialitate gratuită, pentru ca alegerea pe care o faci să fie cea mai bună pentru tine.

De asemenea, poți achiziționa rochia mult visată direct de pe website-ul nostru. Pentru ajutor și detalii, contactează-ne la numărul de telefon 0770628254.

Te așteptăm cu drag la probă și consiliere gratuită în design vestimentar pentru a alege rochia visurilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *