Cum alegi rochia de mireasă în funcție de siluetă?

Alegerea rochiei de mireasă perfecte poate fi resimțită ca fiind o activitate stresantă. Având la dispozitie o gamă vastă de magazine, stiluri și modele, te poți simți copleșită și este dificil să te decizi de unde începi.Pentru tine, punem la dispozitie un ghid în care îți prezentăm tipurile de rochii de mireasă în funcție de siluetă, deoarece ne dorim ca acest articol să te ajute în luarea decizie importante, cu privire la un momentul special din viața ta.

Rochia de mireasă de tip A-LINE

Probabil cel mai cunoscut tip de rochie de mireasă este A-LINE. Stilul clasic și elegant este flatant tocmai pentru că se potrivește pe orice tipar de corp. Rochia de acest tip este creată pentru a forma un echilibru între partea superioară și partea inferioară, deoarece partea de sus a rochiei urmează linia corpului, iar partea de jos a acesteia are forma liniei A.Acest tip de rochie de mireasă arată deosebit indiferent de materialul din care este fabricată, iar de altfel, arată bine cu sau fără trenă, cu sau fără mâneci.O rochie tip A-LINE este usoară și confortabilă, iar structura acesteia îți oferă un aspect delicat și elegant. Indiferent de siluetă și înălțime, această rochie îți oferă posibilitatea să te simți deosebită.

Rochia de mireasă tip SIRENĂ

Rochia tip sirenă este recomandată dacă ai o înălțime de 1,68 plus. Structura ei urmează linia corpului în partea superioară și până la genunchi, de unde devine evazată.Pentru miresele ce doresc să își pună în evidență formele, o rochide de acest tip este exact modelul perfect pentru a face asta.

Rochia tip sirenă este construită să fie strâmtă pe bust, talie și coapse, iar gradual curge în deschidere, creând un efect dramatic și atractiv. Pentru unele mirese, o asemenea rochie poate părea prea glamour și senzuală. Dacă și tu faci parte dintre acestea, te încurajăm să iei în considerare acest deosebit stil, deoarece fiecare formă este pusă în evidență, în cel mai frumos mod posibil.

Rochia de mireasă tip PRINȚESĂ

Pentru  acest model de rochie de mireasă este necesar să fii pregatită pentru mult tul și volum, deoarece stilul prințesă este construit din corset si fustă bufantă.Partea superioara subțiază orice talie, cu ajutorul corsetului, și îți pune în evidență bustul, brațele și gâtul. Partea inferioară curge în volum, ascunzând momentele în care mersul pe tocuri devine obositor.Sunt multe stiluri diferite de rochii de mireasă, însă puține se pot compara cu o rochie tip prințesă. Această structură de rochie se potrivește pentru orice model corporal, însă cu o mică observație și anume, dimensiunea volumului trebuie să fie reglată pentru a-ți evidenția calitățile, în funcție de înălțimea și greutatea ta.

Rochia de mireasă de tip EMPIRE

La baza unei apariții încărcate cu feminitate, eleganță și delicatețe stă rochia tip Empire.Structura rochiei este cu talia ridicată care curge fluid și drept pe linia corpului, ideală dacă ai bustul, șoldul și coapsele pline, deoarece le subțiază și îți înalță ținuta.Indiferent din ce material este realizată, stilul acesta îți oferă libertate de mișcare, fiind perfectă dacă nu îți dorești volum, greutate și cerc.

Pentru început, studiază-ți corpul și caută imagini cu rochii de mireasă care te atrag, fiind atentă la materiale, stil și accesorizare.Ulterior, alege câteva modele și poți începe călătoria prin magazine pentru a proba diferite modele.Sunt multe opțiuni de stiluri, tipuri și structuri de rochii, însă cu o informare corectă, multă răbdare și câteva probe, suntem siguri că îți vei găsi rochia visurilor.

Noi, echipa Lorys Wedding Dress suntem aici pentru a-ți oferi o gamă variată de rochii de mireasă. Rochiile noastre sunt create de branduri cu renume, care au înțeles că succesul vine din calitate și atenție la detalii. Broderia este atent lucrată, iar materialul este unul premium, pregătit să îți ofere nu doar strălucire, dar și confort, pentru ca ziua nunții tale să decurgă exact așa cum ți-ai dorit.

Poți veni să probezi modele fie în magazinul nostru situat pe Bulevardul București, nr 14, Baia Mare, fie poți accesa magazinul nostru online, și să achiziționezi direct rochia. Ai parte de suport și consultanță de specialitate gratuită, indiferent de modul de achiziție ales. Dacă ai ales să faci achiziția online, pentru suport și detalii, contactează-ne la numărul de telefon 0770628254.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *