Pantofii de mireasă

Pantofii sunt un accesoriu foarte importat pentru mirese în ziua nunții, poate cel mai important, deoarece starea de bine a miresei este influențată de modelul de pantof pe care îl alege.

Este important  alegi pantofi confortabili, creați într-o formă care  îți permită  te plimbi,  dansezi și  stai la poze fără  simți  picioarele tale sunt chinuite.

Pentru a veni în ajutorul tău, am creat acest articol cu scopul de ați oferi mai multe perspective în ceea ce privește perechea perfectă de pantofi pentru ziua nunții tale.

Previous
Next

Pantofii cu perle

Pentru o apariție deosebită și rafinată,perlele sunt o alegere excelență, deoarece exprimă elegantă, noblețe și bun-gust.

Designul prezintă o varietate de posibilități, important este să alegi perechea de pantofi care se potrivește cu rochia ta de mireasă și cu nevoile pe care le ai în ziua nunții.

Tocul oferă piciorului o senzualitate aparte însă este important să alegi lungimea potrivită ține, astfel te asiguri că picioarele tale îți vor mulțumi la sfârșitul evenimentului.

Previous
Next

Pantofii extravaganți

În funcție de personalitate, stilul și desginul rochiei, poți alege ce pereche de pantofi consideri  se potrivesc evenimentului tău.  Miresele au devenit tot mai îndrăznețe în alegerile pe care le fac, inclusiv alegerea pantofilor de nuntă.

Există pantofi cu puf, paiete, franjuri, volănașe, funde, etc. Indiferent de ce alegi, fii sigură  ești în pas cu modă, deoarece în trend înseamnă  fii autentică și originală.

Asigurăte  pantofii pe care îi alegi nu îți vor crea dureri și iritații, acest aspect este foarte important, deoarece orice deranj la tălpi îți influențează puternic starea de bine.

Previous
Next

Pantofii confortabili 1000%

Acești pantofi sunt cu talpă joasă, uneori și cu puțîn toc, oferind mai multă siguranță picioarelor că vor întâmpina dezechilibru și oferă și confort.

Designul îl vei alege în funcție de ce simți, dorința este de a te simți cât mai bine în pantofii de mireasă în timpul petrecerii.

Prețul

În funcție de bugetul pe care îl ai la dispoziție îți poți găși o varietate de modele și stiluri de pantofi pentru rochia de mireasă.

Prețul diferă în funcție de stilul pantofilor, brandul acestora, materialul din care sunt realizați și ce fel de aplicații au atașate.

Este important să cauți activ în magazine și online, astfel vei descoperi prețuri UAU!!! la pantofi care arată extraordinar, media este între 250 Ron – 1500 Ron.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *