Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 de zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor conf. O.U.G ( Ordonanta de urgenta a Guvernului ) nr. 34/2014, pentru persoanele fizice ce achizitioneaza produse din siteuri, folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.U.G ( Ordonanta de urgenta a Guvernului ) nr. 34/2014.
Clientul este obligat sa returneze produsele numai daca sunt in stare initiala ( stare perfecta, fara urme, pete si cu toate etichetele atasate inclusiv sigiliul de plastic nedesfacute sau taiate) impreuna cu factura fiscala.
In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face in cel mult 14 zile de la data receptionarii produselor, prin virament bancar.
Plata transportului catre LORYS WEDDING SRL va fi suportata de catre client.
La retrimiterea coletului plata va fi suportata de catre client .Produsele se schimba in limita stocului disponibil.
Retururile din tarile EXTRA UE se platesc de catre client,costurile transportului si al taxelor se vor deduce din valoarea returului.

(return from EXTRA-UE countries are subject to the payment of customs duty and taxes.that costs are responsibility of the customer and will be deducted from the refund)