Târgul de nunți

Scopul târgurilor de nunți este de a încuraja mireasa  probeze diverse stiluri de rochii de mireasă, iar cu ocazia târgului, poți beneficia de diferite tipuri de discounturi.

Ideea principală a târgurilor de nunți  este de a veni în ajutorul viitoarelor mirese cu informații consistente pe care le pot folosi ulterior în organizarea evenimentului mult dorit.

În următoarele rânduri îți punem la dispoziție cele mai importante aspecte la care este necesar fii atentă atunci când alegi mergi la târgurile de nunți.

Aglomerația

Inevitabil te vei confrunta cu aglomerația de la standuri. Sunt valuri în funcție de ore, în care oamenii doresc privească și compare serviciile furnizorilor. Pentru prezentarea pachetelor de servicii, promoții și pentru a proba rochii, poți sta și jumătate de oră la rând. Este important fii odihnită, hidratată și deschisă pentru a primi informații, astfel poți, ulterior alegi ceea ce se potrivește cel mai bine cu personalitatea ta.

Abordarea

Indiferent că ai nevoie de un decor, o rochie sau un meniu, ai nevoie de informații clare și detaliate cu privire la serviciile fiecărui furnizor, pentru a semna ulterior un contract de colaborare.

Selectați furnizori cu disponibilitate, căldură și dorință de comunicare, astfel vă asigurați că vă respectă timpul și nevoile voastre, oferindu-vă informațiile de care aveți nevoie.

Ulterior puteți compara ușor ofertele furnizorilor, bazându-vă și pe modul de interacționare a acestora.

Serviciile furnizorilor

Piața de servicii pentru acest tip de eveniment este vastă. Poți achiziționa un pachet consistent de la un singur stand sau fiecare element necesar de la standuri diferite.

Furnizorii care îți pun la dispoziție mai multe servicii îți pot oferii o ofertă foarte bună și poți sta liniștită că nu este necesar să vorbești la telefon cu cel puțin 5 persoane diferite pentru fiecare serviciu în parte.

Îți sugerăm să vizitezi fiecare stand și să strângi informații cât mai concrete legate de servicii și modul de lucru, pentru a compara mult mai ușor cu cine rezonezi cel mai bine.

Prețurile și Discountul

Este important să te documentezi despre fiecare stand prezent la târgul de nunți. Poți verifica rețelele de socializare, site-urile, părerile persoanelor care au colaborat cu respectivii furnizori.

Verifică dacă prețurile de la produsele expuse sunt identice cu cele din catalog sau de pe site. 

Din dorința de a strânge contracte de colaborare semnate, mulți furnizori prezintă un preț în funcție de ce potențiali clienți se află în fața lor, reducerile funcționând după același sistem.

Pentru a evita reducerile sau prețurile fictive, ai nevoie de o documentare serioasă. Te încurajăm să ceri mai multe detalii, tocmai pentru a avea parte de informații concrete.

Realizarea rochiei de mireasă necesită un timp între 3 și 6 luni, în funcție de model. Orice comandă care vine într-un timp mai scurt, conține o taxă de urgență consistentă la prețul inițial al rochiei, cu informarea viitoarei mirese sau nu.

Târgurile de nunți oferă posibilitatea spre probă a diverselor servicii care sunt necesare în timpul evenimentului, astfel viitoarele mirese pot compara și alege ceea ce se potrivește cel mai bine cu nevoile și dorințele lor.

În cadrul salonului Lorys Wedding Dress găsești o multitudine de modele de voaluri și rochii de mireasă. Te așteptăm în magazinul nostru situat pe  Bulevardul București, nr 14, Baia Mare, unde ai parte și de consultanță de specialitate gratuită, pentru ca alegerea pe care o faci să fie cea mai bună pentru tine.

De asemenea, poți achiziționa rochia mult visată direct de pe website-ul nostru. Pentru ajutor și detalii, contactează-ne la numărul de telefon 0770628254.

Vă așteptăm cu drag la probă și consiliere gratuită în design vestimentar pentru a alege rochia visurilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *