Citește mai mult: Care sunt aspectele de care trebuie să ții cont înainte și în timpul sesiunilor de probă a rochiilor de mireasă? Citește mai mult: Care sunt aspectele de care trebuie să ții cont înainte și în timpul sesiunilor de probă a rochiilor de mireasă?

Care sunt aspectele de care trebuie să ții cont înainte și în timpul sesiunilor de probă a rochiilor de mireasă?

Înțelegem cât de importantă este alegerea rochiei perfecte pentru tine, tocmai de aceea, în acest articol ne-am propus să îți prezentăm câteva aspecte esențiale cu privire la sesiunile de probă a rochiilor de mireasă.

Ce trebuie să faci în perioada premergătoare probei?

Probabil îți dorești să nu parcurgi acest proces singură însă, înainte să decizi cine te însoțește la probă, asigură-te că știi ce tip de rochie se potrivește siluetei tale. Partea bună e că poți face acest pas chiar la tine acasă. Cum? Ei bine, avem deja un articol pregătit pentru tine care să îți arate cu exactitate toți pașii. Găsești toate informațiile de care ai nevoie aici.

Acum că știi ce tip de rochie ți se potrivește, trebuie să înțelegi următoarele aspecte. Proba rochiilor de mireasă necesită disponibilitate, energie și deschidere. Fără acestea trei, este aproape imposibil să îți găsești rochia pe care o dorești. Pentru a face alegerea potrivită, îți recomandăm sa aloci cel puțin 1 zi de probă prin magazinele și saloanele cu rochii de mireasă.

Aspecte de care trebuie să ții cont

Un aspect important în alegerea rochiei de mireasă, pe care este necesar să îl iei în considerare, are legătură cu persoanele dragi pe care le inviți alături de tine în timpul probelor. Majoritatea mireselor aleg să fie însoțite de soră, mamă, nașă, soacră, sau, în cazul celor care nu cred în superstiții, de soț. Bineînțeles, tu poți alege să te însoțească orice persoană dragă, important este să te simți în largul tău. Totuși, înainte de a decide cine aleargă cu tine prin magazine și saloane la proba rochiilor de mireasă, analizează, cât mai atent, ce iti dorești tu cu adevărat.

La proba rochiilor de mireasă este important să vii alături de persoane active, acestea te vor încărca cu energie și te vor încuraja sa ai răbdare în a continua căutările, până când faci alegerea potrivită. Totuși, o problemă destul de des întâlnită în timpul probelor, sunt dorințele persoanelor care te însoțesc. Un aspect esențial pe care acestea trebuie să îl înțeleagă, este că întregul proces este doar despre tine, astfel încât să nu încerce să te influențeze cu ceea ce își doresc ele să vadă, ci să te susțină  în alegerea a ceea ce ție îți place și te avantajează.

Din fericire, în majoritatea magazinelor și saloanelor cu rochii de mireasă, vei întâlni cel puțin un consilier vestimentar, care îți poate oferi(pe gratis sau contracost) informații cu privire la trenduri, stiluri, materiale, decorațiuni, astfel încât aceste sfaturi, oferite din partea unui profesionist, să transforme întregul proces al alegerii, într-o experiență plăcută și ușoară..

Indiferent că alegi să vii singură sau însoțită la probe, în cadrul salonului Lorys Wedding Dress vei avea mereu parte de suport obiectiv asupra modelului și stilului care te avantajează. Doar tu, dragă viitoare mireasă, știi când o rochie e grea sau ușoară, simplă sau încărcată, deoarece tu simți în ce stil și design te simți frumoasă și confortabilă.

Știm cât de importantă este ziua nunții pentru ține și ne dorim să îți fim alături.

În salonul Lorys Wedding Dress vei găși modele diverse de rochii de mireasă, materiale premium, broderii actuale, consilier în design vestimentar și o atmosfera călduroasă.

Unde ne găsești? Poți lua legătura cu noi fie folosind formularul de contact existent pe website, fie în magazinul nostru situat pe Bulevardul București, nr 14, Baia Mare.

Totuși, dacă din cauza factorilor geografici sau dacă timpul nu-ți permite să pornești, fizic, în căutarea rochiei perfecte de mireasă, poți comanda modelul ideal pentru tine chiar de aici!

Citește mai mult: Care sunt aspectele de care trebuie să ții cont înainte și în timpul sesiunilor de probă a rochiilor de mireasă? Citește mai mult: Care sunt aspectele de care trebuie să ții cont înainte și în timpul sesiunilor de probă a rochiilor de mireasă?
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *