Voalul simplu vs. voalul cu aplicații. Ce să alegi?

Suntem de părere că subiectul ce ține de voalul de mireasă este prea puțin discutat și nu își primește atenția cuvenită. Din acest motiv, am ales că și azi să vorbim tot despre el, deoarece este un accesoriu care înfluențează întreaga ținută, iar dacă nu este ales corect, rezultatele nu sunt chiar pozitive.

 

Pentru că alegerile bune se fac mereu în cunoștință de cauză, este important că atunci când alegi voalul potrivit, să ții cont de unele aspecte și să fii atentă cum îl asortezi cu rochia ta de mireasă.

Pentru mai mult context, avem pregătite alte două articole de blog, primul despre cum să alegi voalul potrivit în funcție de formă feței, pe care îl gasești aici,iar cel de-al doilea este despre lungimea ideală pe care trebuie să o aibă un voal, îl poți citi dând click aici.

 

Nu omite să citești și aceste bloguri pentru a nu rată niciun detaliu atunci când va trebi să faci o alegere.

În ceea ce privește subiectul de azi, există o mulțime de stiluri și modele de voaluri – scurte, medii, lungi, înguste, late, simple, încarcate, răsfirate etc.

Previous
Next

Câte tipuri de voaluri există?

Voalul simplu nu are nicio aplicație și poate fi din tul sau mătase, organză sau tafta. Este ideal dacă îți dorești să optezi pentru un stil minimal sau să scoți în evidență o rochie cu aplicații subtile.

 

Voalul dublu poate să fie simplu sau cu aplicații subtile de dantelă și/sau broderie. Acesta este o alegere excelentă dacă visezi la un voal clasic.

 

Voalul cu perle este un tul simplu, cu perle aplicate subtil. Este un voal elegant ce evidențiază o rochie cu o broderie delicată, dar poate fi folosit chiar și la o rochie fără niciun fel de aplicație sau vreo broderie.

 

Voal cu dantelă și broderie. Unele dintre acestea sunt încărcate, iar unele sunt decorate subtil. Ambele variante sunt deosebite și se potrivesc la orice tip de rochie, important este că dantelă de pe voal să fie identică sau similară cu cea de pe rochie. Voalul cu dantelă și broderie îți oferă o apariție regală, dramatică și romantică.

Previous
Next

Voalul cu paiete – un design îndrăzneț și nonconformist, potrivit dacă ești o viitoare mireasă curajoasă, care își dorește să iasă din zona de confort. În funcție de stilul și designul rochiei, poți folosi și un astfel de voal, mai ales pentru că arată chic, este atrăgător și deosebit prin aplicațiile strălucitoare.

 

Voal cu mesaje brodate. Un stil de voal atrăgător, este și acesta. Poți alege un astfel de model pentru a avea fotografii mai interesante în albumul de nuntă.

Previous
Next

Voalul unei mirese transmite decență și eleganță, indiferent de stil, formă și dimensiune.Un voal este mereu piesă de efect a mirese, atât când vorbim de apariția acesteia în fața tuturor, cât și în fotografiile din timpul ceremoniei religioase.

 

Deși multe mirese preferă că voalul să fie purtat doar la ceremonia religioasă și în cadrul ședințelor foto pentru albumul de nuntă, acesta a rămas un element  necesar pentru întregirea apariției miresei, în ziua nunții.

 

În cadrul salonului Lorys Wedding Dress găsești o multitudine de modele de voaluri și rochii de mireasă. Te așteptăm în magazinul nostru situat pe  Bulevardul București, nr 14, Baia Mare, unde ai parte și de consultanță de specialitate gratuită, pentru că alegerea pe care o faci să fie cea mai bună pentru ține.

De asemenea, poți achiziționa rochia mult visată direct de pe website-ul nostru. Pentru ajutor și detalii, contactează-ne la numărul de telefon 0770628254.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *