Cum să planificați o nuntă cu un buget modest

Îți oferim un ghid pas cu pas despre cum îți realizezi un eveniment deosebit cu un buget rezonabil.Scopul este ai parte de o nuntă frumoasă, elegantă și actuală fără a investi foarte mulți bani.

 

Bugetele sunt critice deoarece ele stabilesc cadrul nunții. Prima întrebare ar trebui fie ‘’cât vrem cheltuim?’’ Ce tip de nuntă dorești ai și care sunt elementele obligatorii?Acest lucru va va oferi o idee sau un număr despre cât ar trebui coste nuntă dorită.

Puteți crea un buget de baza și puteți începe mutați și eliminați lucrurile pe măsură ce înaintați în organizare.Pentru a atinge acest obiectiv, vor fi implicate unele sacrifici, deoarece, nunțile sunt costisitoare și dacă ai intenția de a economisi bani, unele dorințe este necesar le elimini.

Nu epuiza toate economiile pentru această zi în care poți folosi bani pentru viitorul vostru.

Mâncarea și băuturile sunt, de obicei, una din serviciile cele mai costisitoare din cadrul nunții. Hrănirea invitaților poate ajunge și la 350 de Ron per farfurie. Aici intră lista de invitați în buget.Câte persoane ai de gând să ai la nuntă ta?Nuntă este o afacere intimă și majoritatea oamenilor o pierd din vedere în etapele de planificare.

Invită prieteni apropiați și rude dragi,având un număr redus de invitați, costurile la mâncare și băuturi se reduc considerabil.

Invitațiile sunt importante, însă nu este necesar investești prea mulți bani în ele. Toată lumea acordă prea puțînă atenție invitațiilor, astfel, îți poți realiza singură invitatile.

Le poți trimite prin email sau poți le editezi în Canva, apoi le imprimi și le pui în plicuri colorate.

Locația este important fie într-o zona ușor accesibilă, pentru invitații ajungă fără confuzie în locul petrecerii.

Caută locații în funcție de tipul de nuntă pe care îl dorești.Alege o sala care include decorul, astfel te va scuti de invesții în plus în designul aplicat în sala de eveniment.Locatile scumpe nu sunt întotdeauna și elegante, de multe ori este mai eficient alegi o locație care nu îți golește buzunarul,în loc alegi ceva extravagant doar pentru imaginea socială de apartenența.

Dată nunții poate influență bugetul investit în acest eveniment, în timpul sezonului toate serviciile sunt mai scumpe și invitații fiind solicitați de mai multe evenimente, există riscul să refuze participarea sau suma oferită cadou să fie mai mică decât aștepți.

Pentru a evita refuzuri, bani investiți ineficient, îți sugerăm să alegi dată nunți în afară sezonului, astfel invitații vor fii mai relaxați, prețurile vor fi mai scăzute, iar tu vei fii mai liniștită cu privirea la bugetul nunții.

Fotograf + Video oferă o mică provocare,chiar dacă dorești planifici o nuntă cu buget redus.Un fotograf și un videograf bun nu trebuie fie neapărat scump,important este examinați întotdeauna portofoliile lor și recenziile pe care clienții le lasă.

Dacă dorești reduci bugetul pentru acest serviciu, poți seta nuntă înceapă dupăamiază, astfel nu va trebui plătiți decât pentru câteva ore.

Rochia de mireasă poate să aibă un preț care să îți depășească bugetul, contează designul, materialul și aplicațiile de pe rochie. O rochie de mireasă nu trebuie să fie scumpă, o porți câteva ore și ulterior o depozitezi pentru ani buni, dacă nu dorești să o vinzi.

Fiecare cuplu care urmează să se căsătorească au diferite bugete alocate către ziua nunții, important pentru ține este să cauți ceva care te reprezintă și se încadrează în bugetul propus.

Poți să treci dacă dorești de bugetul setat cu 500/1000 Ron pentru rochia de mireasă, însă nu mai mult de atât dacă vrei că nuntă ta să fie realizată după un buget modest.

În 2023, o rochie de mireasă drăguță poate începe de la 3500 de Ron, sub acest preț poți găși o rochie de mireasă, însă broderia, materialul și designul rochiei poate să nu te satisfacă deloc.

Decorațiunile se înscriu în două categorii, poți alege o locație care oferă și partea de desgin pentru eveniment sau îți activezi spiritul feminin creator și aranjezi sala cum îți dorești tu cu proprile mâini.

Pentru a două posibilitate, este necesar îți achiziționezi din timp materialele pentru realizarea decorațiunilor.

Pinterest este o sursă excelență de inspirație pentru genul acesta de proiecte, poți reliaza ceva simplu și elegant cu proprile mâini pentru ziua nunții tale.

Divertismentul este o necesitate în cadrul acestui eveniment, vrei invitații tăi se distreze alături de ține la nuntă ta, astfel încât, muzică este foarte important cum o alegi.

Un DJ bun poți îl găsești și la un preț decent, important este știe cum abordeze invitații pentru a fi o atmosfera superbă la nuntă ta.

Tot în această categorie, poți introduce diverse jocuri de interacțiune și amuzament pentru a face evenimentul dinamic și plăcut.

Oamenii au nevoie socializeze și radă, oferindu-le muzică de calitate și oportunități de distracție, te asiguri evenimentul tău este un succes.

Pentru a nu depăși bugetul propus, îți sugerăm compari diferiți furnizori de servicii, ulterior, poți alege ce ți se potrivește.

Din orice arie, vei și ceea ce ai nevoie pentru a te bucură de evenimentul tău fără investeșți o avere.

Este necesar ai răbdare în procesul de cunoaștere și selectarea celor mai potrivite servicii pentru voi, doar așa te asiguri ceea ce ți-ai propus se va realiza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *