5 întrebări pe care fiecare mireasă ar trebui să le pună la achiziționarea rochiei

Există câteva aspecte importante de clarificat cu salonul de rochii de mireasă, pe care nu îți dorești să le ignori! Unele detalii necesare pentru a te asigura că vei avea rochia mult visată în ziua nunții. Am creat pentru ține o lista de 7 întrebări pe care fiecare mireasă ar trebui să le pună la achiziționarea rochei, sperând că te vom ajută să fii mai sigură și mai liniștită în legătură cu decizia luată.

1. Cât timp vor dura modificările?

Rochia ta poate avea nevoie de mai mult timp pentru a fi modificată, în funcție de stilul și detaliile rochiei de mireasă. Este întotdeauna inteligent să întrebi cât timp vor dura modificările tale individuale. De aceea este esențial să alegi prima rochie potrivită cu mult înainte de ziua nunții. Întotdeauna este mai bine să ai mai mult timp cu rochia gata de plecare decât să grăbești procesul de modificare!

2. Câte fitinguri ar trebui să aveți?

Este vital să fii la curent cu programul potrivit. De asemenea, ar trebui să întrebi să vezi dacă există accesorii suplimentare pe care ar trebui să le rezervi, astfel încât croitorul să se poată verifică cu ține pentru a te asigura că modificările complicate pe care le realizează decurg bine. De exemplu, s-ar putea să dorești să rezervi accesorii suplimentare dacă rochia este din dantelă sau are o caracteristică precum un decolteu de iluzie.

 3. Vor există costuri neașteptate?

Unii croitori ar putea să ofere o cotație în avans, în timp ce alții îți pot oferi doar o estimare. Discuta cu croitorul despre diferitele opțiuni de modificare pe care le ai pentru a economisi bani. Vezi ce modificări sunt absolut esențiale și dacă există alte modalități de a economisi bani pe altele mai mici de care ai putea avea nevoie pentru rochia ta.

4. Ce ar trebui să porți la accesoriile viitoare?

Consulta croitorul pentru a vedea dacă există articole speciale pe care ar trebui să le aduci sau să le porți la îmbrăcămintea rochiei. Este o regulă universală să aduci pantofii pe care intenționezi să îi porți în ziua nunții tale.

5. Cum ar trebui să îți păstrezi rochia?

Poți, de asemenea, să întrebi cum să îți păstrezi cel mai bine rochia de mireasă pentru că rochia să fie protejată mult timp după ce ziua voastră cea mare s-a încheiat. Magazinul de mireasă sau croitorul fie vor avea sfaturi despre cum să facă acest lucru, fie vor avea servicii de conservare pe care le oferă! Oricum, vei dori să fii sigură că vei continuă să ai grijă de rochia ta chiar și mult după ce ziua nunții a trecut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *