Cum să alegi cele mai bune cântece de nuntă

Când vine vorba de alegerile muzicale pe parcursul nunții tale, cu siguranță poți merge pe o cale din care este greu să te întorci. Probabil că veți avea un DJ sau o trupă pentru recepție, dar când vine vorba de momentele mari, cântecele de nuntă care sunt cântate vor depinde de ține.

 De exemplu, probabil că vei dori să alegei melodiile perfecte pentru când mergeți pe culoar, tăiați tortul sau când dansați împreună.

 

Există atât de multe oportunități ca melodiile tale de nuntă să-ți arate personalitatea, iar melodiile pe care le alegi depind în totalitate de ține și partenerul tău. Nu există o modalitate corectă sau greșită de a vă alege melodiile de nuntă, atâta timp cât acestea se simt autentice pentru stilul vostru. Dacă vă plac melodiile country, mergeți pe acel drum. Dacă îți place rock, alege melodii rock.

MUZICĂ DE MASĂ

S-ar puteate întrebi de ce ai dori muzica să fie redată înainte de ceremonie (cunoscută și preludiu a nunții voastre).

Ei bine, creează starea de spirit pentru oaspeții tăi. În plus, oferă oaspeților în așteptare puțină atmosferă de carese bucure.  Cântecele de jazz și clasice sunt populare.

MUZICĂ PENTRU RECEPȚIE

La fel ca să alegi un cântec grozav pentru ieșirea de la ceremonie, ce zici să te distrezi cu intrarea în recepție?

Oaspeții tăi vor fi încântați să te vadă și probabil vor fi încurajați să se ridice sau să aplaude în timp ce intri

MELODIA TORTULUI

Acum, desigur, s-ar putea să nu ai un tort. S-ar putea să aveți cupcakes sau alte deserturi. În acest caz, este absolut în regulă să săriți peste această tradiție. Cu toate acestea, tăierea tortului semnalează oaspeților că desertul este pe drum și sunt bineveniți să plece fără să se simtă nepoliticoși. Deci, dacă doriți să tăiați ceva și aveți nevoie de o melodie, aveți opțiuni.

FINALUL EVENIMENTULUI

Ultimul cântec al nopții la nunți este adesea trecut cu vederea. Oaspeții sunt obosiți și mulți dintre ei au plecat acasă până în acest moment. Sfatul meu este să alegi o melodie care să-ți placă, ușor de dansat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *