3 moduri de a ajută invitații la nuntă să se cunoască

Unul dintre cele mai minunate lucruri despre nunți este că poți să aduci împreună toți oamenii pe care îi iubești pentru a va sărbători. În cadrul acestor evenimente, majoritatea invitaților nu se cunosc între ei, astfel încât, ai posibilitatea de a crea o diversitate de contexte pentru a apropia oamenii între ei.

Scopul principal al acestor contexte este de a aduce oamenii minunați aproape, unul în viață celuilalt și de a ajută invitații să se simte bine, împreună, la nunta ta.

1. Evenimente Pre-nuntă

Fie este vorba despre petrecerea pentru mireasă sau mire dinainte de nuntă,petrecerea de logodnă, cină de repetiție, cumpărăturile pentru eveniment, aceste momente sunt oportunități principale de a face conexiuni.

Acordațiva timp pentru a împărtăși oaspeților informații despre lucruri pe care le au în comun.

2.  Cartonașe informaționale la masă

 

O metodă distractivă pentru a-i ajută pe invitații de la nuntă comunice între ei este un mic indiciu lăsat pe fiecare masă.

Tot ceea ce trebuie faci este creezi graficul de locuri și apoi pune note cu indicii despre ce anume au în comun oamenii de la masă.

Exemplu: un sport comun, un hobby comun, o caracteristică comună.

1. Joc de masă

Pentru o atmosfera plăcută și distractivă, poți crea un joc de masă pentru fiecare categorie de vârstă.

La fiecare masă, lasă cartonașe pe care fixezi întrebări pe care invitații tăi trebuie le adreseze celor din jurul lor.

Exemplu: ‘’ Care este cel mai bun sfat de viață pe care l-ai primit veodata?’’, ‘’ Ce simți atunci când liniștea te cuprinde?’’, ‘’Care este prima amintire din copilărie?’’.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *