Invitații tăi se distrează la nuntă?

Cum se simt invitații la nuntă ta este un aspect foarte important, cel mai probabil dorești un feedback pozitiv, în urmă căruia simți toată lumea s-a simțit într-un mod deosebit cu ocazia acestui eveniment.

 

O nuntă dinamică și complexă îți asigura succese garantate, de aceea este important ai în cadrul evenimentului momente înduioșătoare și hazli.

În acest articol îți vom oferi câteva idei despre cum poți îți distrezi invitații în timpul nunții.

Angajează un caricaturist

Un mod grozav de a introduce distracția în rândul invitațiilor este de a angaja un caricaturist în cadrul evenimentului pentru a realiza desene hazli invitațiilor.

Desenul poate fi înrămat de fiecare invitat și păstrat în casă lor sub formă de amintire din ziua nunții voastre.

Ridicăte/Stai jos

 

Acesta este un joc care va aduce mult haz și adrenalină în invitații tăi, oferindu-va posibilitatea de a va distra împreună.

Ridicăte/Stai jos este un joc dinamic, amuzant care are scop socializarea și cunoașterea între invitați.

Este necesar maestrul de ceremonii instruiască invitații se ridice sau se așeze, pe baza răspunsurilor lor la diverse întrebări.

Exemplu: Maestrul de ceremonii poate cere tuturor celor care au lucrat cu mireasă/mirele se ridice. Apoi, toți pot se așeze înapoi în așteptarea următoarei întrebări.

Karaoke

O modalitate de a distra invitații este să le organizez un moment de karaoke. Încurajați oaspeții să se implice prin dedicații spre voi sau pur și simplu să cânte o melodie care le este foarte dragă. De asemenea, limitați numărul de melodii pentru o selecție rapidă a cântecului și pentru a controla desfășurarea momentului.

Surpriză pentru invitați

Un mod frumos și deosebit de a răsfață invitațîi și în același timp să ii simți că sunt implicații la nuntă ta, este de a lasă polaroide de unică folosință pe fiecare masă.Invitații vor putea fotografia diverse momente din cadrul evenimentului. Pot surprinde momente haioase, romantice, drăguțe, etc, ulterior fiecare poate să își ia fotografiile acasă, rămânând cu amintirea unei experiențe frumoase și diferite.

Concurs de dans

Un mod de a întreține atmosfera într-un mod deosebit și foarte fain este organizarea unui concurs de dans între invitații.Poți face un concurs de dans între socri, nași, bărbați și femei, părinți și copii, bunici, orice varianta alegi va crea o stare de bine între invitați.

Este important să aloci un anumit timp pentru această parte din cadrul evenimentului și poți alege un playlist cu un anumit număr de melodii.

Prezentări de diapozitive

Dacă sala dumneavoastră de recepție este suficient de mare și oferă un proiector, puteți crea cu ușurință o prezentare de imagini cu ține și viitorul soț pentru a le afișa pe tot parcusul recepției. Este o modalitate foarte drăguță de a arată invitaților începuturile relației voastre și cum s-a conturat povestea voastră de dragoste cu timpul.

Premii cu amintire

Tuturor ne plac surprizele, cadourile și cele mai importante momente ne dorim să le păstrăm cu grijă pentru a dăinui în timp.Poți crea alături de DJ un moment de ceremonie cu premii către invitați.

Uite câteva exemple: 

  • Cel mai lung cuplu căsătorit
  • Cuplu cu cei mai mulți copii
  • Cele mai creative ținute
  • Cel mai elegant cuplu

Poți introduce ce categorii dorești,ulterior poți crea premii pentru fiecare categorie.Premiul poate conține o diplomă personalizată, un voucher la spa, bilete la teatru, etc.

Este important că invitații să se simtă apreciați, să rămână cu o amintire frumoasă, iar o amintire prinde contur în memoria noastră atunci când strângem mai multe momente în jurul subiectului.

Gândește-te cum ar fi pentru ține să pleci de la o nuntă cu un voucher la spa? Sigur îți vei aminti de mirii deosebiți când te prezinți la masaj, și le mulțumești și în gând pentru momentul de răsfăț.

Timpul alocat pentru acest moment este de aproximativ 10-15 minute. Invitații se vor bucură să urmărească acest moment care sigur va aduce o energie bună și râsete.

Invitație spre mesaj

Poți introduce în cadrul evenimentului un moment special prin care le ceri invitaților să participe cu idei despre activități pe care, ulterior, tu și viitorul soț să le experimentați.

Tot ce ai nevoie este un borcan, câteva cartonașe și pixuri. Poți amplasa pe fiecare masă aceste materiale și o notă simplă aplicată pe borcan cu mesajul: ‘’Lasă câteva idei de activități pentru tânărul cuplu!’’Mai târziu, te poți lasă inspirată de idei alături de soțul tău, va puteți bucură împreună de mesajele pe care invitații le-au scris.

Este important te ocupi de oaspeții tăi în cadrul evenimentului, vrei toată lumea se simtă bine.

Oricine apreciază atenția exprimată într-un mod creativ, nou și plăcut.Te vei simți bine știi oamenii importanți din viață ta se bucură fie alături de ține într-un moment așa special.Poți alege ce activități consideri se potrivesc pentru invitații tăi, tot ce contează este le oferi oportunitatea de socializare, distracție și momente înduioșătoare, deoarece toți avem nevoie de căldură emoțională.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *