Ce să întrebi în saloanele de rochii de mireasă?

Ziua nunții este foarte importantă pentru tine, tocmai de aceea este necesar să te asiguri că apariția ta în fața invitaților va fi unul dintre cele mai frumoase momente din viața ta.

Tot ceea ce contează este să te simți extraordinar în rochia pe care o alegi.

Pentru a fi sigură că faci alegerea potrivită, am pregătit pentru tine câteva aspecte pe care să le abordezi cu consilierii din saloanele de rochii de mireasă.

Este necesar să urmezi o serie de pași esențiali pentru a te asigura că iei cea mai bună și avantajoasă decizie.

Prețul rochiei

Unele rochii sunt îmbunătățite, însă prețul afișat este pentru rochiile de bază. Este bine să te asiguri că ești informată corect de prețul real al rochiei pe care o dorești. Poți verifica site-ul salonului de care ești interesată. Există și catalogul prezent în magazinele de rochii și poți întreba și de etichetele obligatorii prezente la rochiile expuse.

 

Discount

În general, adaosul practicat este destul de mare, astfel saloanele de rochii își pot permite discounturi. Poți întreba dacă ți se poate face un discount și care sunt condițiile sau care sunt modelele de rochii cărora li se poate reduce prețul.

De asemenea, asigura-te că reducerea nu este fictivă.

 

Retușurile rochiei

În unele saloanele modificările sunt incluse în prețul rochiei, asigură-te că primești informații despre retușurile rochiei. Poți întreba despre costurile suplimentare, ce retușuri se pot realiza și în ce condiții.

În general, la croitorie se poate strânge și scurta o rochie de mireasă, însă există și posibilitatea de a ridica un decolteu, de a detașa mâneci, însă este necesar să întrebi pentru a afla aceste detalii.

Timpul de creare a rochie

Ia în considerare perioada de construcție a rochiei tale. În funcție de salon, o rochie poate fi creată între 2 și 7 luni.

Este esențial să știi că o rochie de calitate, cu o broderie prețioasă, nu poate fi realizată într-o săptămână.

Îți recomandăm să te interesezi din timp și să te asiguri că vei avea o rochie splendidă și calitativă.

 

Monstre de material

În cazul în care dorești o anumită culoare sau materiale, solicită vezi monstre, astfel încât îți faci o idee clară despre ceea ce comanzi.

Culoarea, materialul și aplicațiile sunt foarte importante pentru apariția din ziua nunții, astfel te invităm fii foarte atentă la detalii.

 

Accesorii

Întreabă dacă vin alături de rochie accesorii, precum voal, crinolină, brâuri sau trenă. Este bine știi care sunt accesoriile pe care ți le poate oferi un salon și ce preț au acestea.

Nu toate saloanele fac un pachet complet cu accesorii la rochia de mireasă, însă poți întreba, astfel decizi cum dorești te organizezi cu achizițiile.

 

Plata achiziției

Întreabă despre procedurile de plată posibile, stabilește o valoare a avansului și discută despre condițiile pe care salonul le solicită.

 

Garanția și Contractul

Contractul trebuie să includă garanția scrisă. Este necesar să studiezi termenii și condițiile pentru a te asigura că ai parte de o colaborare profesională.

Nu accepta să suporți toate riscurile. Fiecare firmă este responsabilă și este datoare să îndeplinească înțelegerile pe care le faceți împreună.

Din acest punct de vedere, contractul trebuie să conțină:

 • numele designerului(dacă este cazul),
 • numărul/numele rochiei,
 • stilul și tiparul rochiei,
 • culoarea rochiei,
 • genul de aplicații de pe rochie,
 • prețul final,
 • mărimea comandată și detalii cu privire la măsuri,
 • data la care rochia este finalizată,
 • avansul și termenul de plată,
 • prețul ajustărilor dacă este cazul,
 • prețul servicilor opționale: servicii călcătorie, spălătorie,
 • manualul de întreținere a rochie: cum se spală, cum se calcă, condiții de depozitare,
 • garanția,
 • politică cu privire la anularea comenzii și returnarea prețului plătit.

Trecând prin acest filtru experiența din cadrul saloanelor de rochii de mireasă, vei descoperi singură valoarea furnizorului și încrederea pe care o oferă.

Ulterior, poți selecta cea mai bună varianta de colaborare pentru tine.

Cel mai important lucru este ca rochia ta de mireasă să fie impecabilă, din material premium, cu broderie prețioasă, croită într-un mod profesionist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *