Coafură miresei în 2023

5 Trend & 8 Sfaturi

Sunt câteva motive de agitație și cu privire la acest subiect pentru ține în ziua nunți… cum va fi vremea? ce vor spune invitații? pot îmi dau voalul jos fără îmi devastez coafură? îmi stă bine cu bucle sau cu împletitură? cât fixativ și te agrafe trebuie port?

 

Sunt o parte din întrebările care îți trec prin minte când vine vorba de coafură din ziua nunții tale, întrebări care te pot face anxioasă deoarece nu știi ce alegi..

Tocmai de aceea ne bucurăm venim în ajutorul tău cu câteva informații despre trendurile din 2023, lăsânduți la final sfaturi pe care le experimentezi.

Trendul în 2023

Coroana Florală

 

Este un accesoriu haios și drăgălaș, un halou plin de flori delicate și colorate.Aceste coroane florale sunt un element d ebaza în nuntiile boeme, însă pot funcționa deosebit de frumos pentru orice tema de nuntă. Compusă dintr-un design versatil care poate completă orice coafură de mireasă, coroana florală oferă un impact de basm.

 

Voalul clasic

 

Pentru un look atemporal, voalul clasic este cea mai bună alegere.Aerisit și elegant, indiferent de lungimea lui, voalul clasic se asortează frumos cu orice  rochie de mireasă, indiferent de stil și tipar, acest voal nu se demodează niciodată.

 

Pieptene floral

 

Dacă ești atrasă de stilul floral, însă vrei să îți păstrezi coafură de mireasă minimalistă, un pieptene de par floral poate fi opțiunea perfectă pentru ține! simple și delicate,pieptenii de par florali oferă o notă grațioasă oricărei coafuri de mireasă.

 

Pălăria de mireasă

 

O pălărie de mireasă este una dintre cele mai noi și mai extravagante opțiuni în materie de accesoriu la coafură din ziua nunții. Indiferente pentru ce stil de pălărie optezi, poți lua parte la această tendința indiferent de tema nunții. Cea mai bună parte este că acest accesoriu poate fi introdus în garderoba de zi cu zi după evenimentul special din viață ta.

 

Ștrasuri

 

Glamour și sic, strasurile sunt o nouă tendința pentru părul de mireasă. Poți alege perle, paiete sau mărgele pentru a crea un design deosebit în coafură ta. Stasurile arată spectaculor în orice coafură ai alege, indiferente că este coc, împletitură, bucle sau par întins.

Sfaturi

O rochie deosebită și un machiaj actual îți pune în evidență frumusețea personală,însă pentru a-ți complimenta trăsăturile fetei este important să alegi o coafură care să te reprezinte.

Pentru a știi la ce este necesar să fii atentă în alegerea coafurii îți oferim câteva sfaturi de succes.

 

  1. Coafură perfectă are nevoie de un par sănătos pentru a avea un rezultat frumos și splendid. Alege produsele de curățare și intretienere care se potrivesc tipului de par pe care îl porți, scalpul fiind foarte important de întreținut corespunzător
  2. Înainte să îți alegi accesorile și coafură asigura-te că te-ai documentat îndeajuns pentru a alege ceva ce te reprezintă și îți dorești să exprimi. Ziua nunții reprezintă una dintre cele mai speciale momente din viață ta, este vorba despre povestea ta de dragoste. Construiești în detaliu profilul personajului principal care ești chiar tu
  3. În 2023 se poartă coafurile ample,texturate și aerisite, te poți inspiră de pe Pinterest sau poți discuta cu un salon profesionist de ce anume te reprezintă în funcție de formă fetei pe care o ai.
  4. Pregătirea părului este foarte importantă, Este necesară curățarea profundă a scalpului, folosirea unei măști de calitatea și a unui balsam în funcție de tipul părului este extrem de ajutor deoarece părul hidratat ajută la rezistență coafurii.
  5. Dacă ești nehotărâtă în legătură cu ce stil de coafură îți dorești, îți recomandăm să îți faci programare cu cel puțîn 2 luni înainte de nuntă pentru a merge la o ședința de proba. Astfel poți din timp să te linisteti că ai găsit cea mai bună varianta pentru ține.
  6. Coafurile prinse sunt pentru tipurile de par moale, coafurile lăsate pe spate sunt pentru tipurile de par gros. Poți să ceri consiliere la salon pentru a te asigura că alegerea pe care o faci va rezistă pe parcursul evenimentului.
  7. Dacă dorești să porți voal este util să cunoști faptul că coafură se poate desface și se poate ciufuli în momentul în care voalul este scos.Părul se poate lasă puțîn. Poți să alegi un voal scurt pe care să îl porți în decursul total al evenimentului sau poți alege o coafură care nu este foarte rigidă, astfel părul tău va rămâne intact.
  8. Vremea de afară este un factor pe care nimeni nu îl poate controla, și este și frumos acest aspect deoarece viață, natură și vremea ne oferă mereu experiențe deosebite dacă știm să ne raportăm la acestea în cel mai creativ mod. Comunicând toate aspectele cu salonul la care dorești să îți aranjezi coafură vei fii informată cu privirea la orice detaliu de care părul tău are nevoie pentru a arată frumos și deosebit.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *