Cum gestionezi stresul înainte de nuntă?

Stresul înaintea nunțîi  oferă o experiență diferită de alte contexte stresante în viață viitorilor miri, este o perioada aglomerată, confuză, agitată și în unele cazuri chiar și îngrijorătoare.

 

Începând de la invitații, meniu, rochie și costum, tânărul cuplu simte cum toate necesități îi pot copleșii, tocmai de aceea, am ales să îți punem la dispoziție un articol prin care ne dorim să oferim o perspectivă nouă asupra acestei perioade de dinaintea nunții, pentru a te ajuta să ai parte de o experiență frumoasă în pregătirea nunții tale.

 

Este foarte important să comunicați liber despre ce fel de eveniment vă doriți și ce anume vă reprezintă ca indivizi independenți unul de celălalt, însă cum doriți să vă prezentați ca și cuplu.

 

Ce anume vă motivează să vă căsătoriți? Cum doriți să vă simțiți în cadrul evenimentului? Cum simțiți să va împărtășiți recunoștința și bucuria alegerii pe care ați făcut-o împreună?

 

Sunt câteva întrebări serioase la care este necesar să răspundeți. De ce?

 

Deoarece, în urma acestor răspunsuri, organizarea nunții va decurge mai ușor pentru tine și viitorul tău soț.

 

Relația dintre voi doi influențează percepția pe care o aveți față de toate activitățile pe care trebuie să le bifați în organizarea nunții. Este important să fiți calmi, răbdători și înțelegători. Pentru aceste eveniment special în care se celebrează dragostea a două persoane, este necesar ca ambii parteneri să fie activ implicați în toate demersurile spre a crea un eveniment deosebit.

 

Fiecare dintre voi puteți să alegeți secțiuni de care să vă ocupați, în funcție de ce vă pasionează.

 

Ca și exemplu, tu poți să te ocupi de găsirea unor furnizori de decor și deserturi, iar viitorul soț poate studia furnizori de foto&video și muzică.

 

Astfel, toată treaba va fi mult mai organizată, fiecare se va ocupa de domeniul care  îl atrage, prin urmare, vă va face plăcere să vă documentați pe subiect și nu veți mai simți fiecare task precum o grijă în plus.

 

Sunt multe așteptări și dorințe în această zi, presiunea este imensă, însă tot ce contează, și trebuie să îți aduci aminte, este faptul că tu și viitorul tău soț sunteți personajele principale. Astfel că, doar ceea ce vă interesează, motivează, reprezintă și satisface contează cu adevărat.

 

O întrebare foarte importantă este: dacă vă doriți anumite lucruri sau nu? Dacă povestea voastră are nevoie de acele lucruri sau nu?

 

Este de mare ajutor pentru tine și viitorul soț să alegeți ceea ce vă este necesar, util și care exprimă cât mai clar ceea ce sunteți voi, ceea ce trăiți. Invitații sunt doar apropiați, sunt personaje secundare în povestea voastră de dragoste. Părinții și nașii la fel, personaje secundare/ Știm că este o provocare să le spui părinților și viitorilor socrii  anumite decizii pe care le-ați luat, însă la finalul zilei, tot ceea ce contează și toți oamenii care s-au strâns în cadrul acestei sărbători, există pentru voi doi, pentru a onora dragostea voastră.

 

În concluzie, tot ceea ce contează, este despre ceea ce simțiți și vă doriți voi doi. Țînând cont de acest aspect, presiunea de pe umeri se va diminua considerabil, reușind chiar să vă distrați în organizarea nunții. 

 

Momentele importante produc mereu senzații de stres, este firesc, astfel, indicat este să învățați să gestionați trăirile stresante, fără a căuta să le anulați complet. Atunci când ești onestă cu tine în legătură cu ceea ce îți dorești, ce îți place să faci, îți va fi mult mai ușor să realizezi ceea ce îți propui.

 

Ne dorim ca acest articol să îți  fie de folos în procesul aglomerat de organizare a nunții, și sperăm să găsești tot ceea ce simți că te reprezintă și te entuziasmează cu privire la povestea ta de dragoste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *