Cum aleg voalul potrivit?

Dacă unele mirese aleg să nu poarte un voal în ziua nunții, unora le este foarte dificil să aleagă modelul potrivit. Articolul de azi este dedicate celui de-al doilea tip de viitoare mirese, astfel, azi îți vom prezenta cum faci alegerea corectă când vine vorba despre voalul de mireasă.

 

Începem prin a-ți spune că voalul poartă simbolul feminității și este important să fie ales astfel încât să evidențieze trăsăturile fine ale chipului tău. În același timp, acest accesoriu trebuie să fie în acord cromatic cu rochia de mireasă. Voalurile strălucitoare oferă o sclipire ce va atrage privirile tuturor, mai ales sub razele soarelui. În deosebi de acestea, voalurile obișnuite sunt mate în aparență.

Tipuri de voal în funcție de forma feței

După cum spuneam mai sus, structurile voalurilor au menirea de a scoate în evidență trăsăturile frumuseții tale naturale, deci fiecare tip de voal corespunde unui format al feței, astfel avem:

Voaletele

Oferă un aspect aerisit și pot fi date jos cu ușurință. Structura feței, ideală pentru acest tip, este formă de inimă sau cea triunghiulară.

Voalul până la umeri

Se folosește pentru a pune în evidență bustul sau spatele, cea mai potrivită formă a feței este cea ovală sau rotundă, pentru acest tip de voal.

Voalul clasic, până la talie

Poate fi purtat simplu sau dublu (pentru volum) și se potrivește cel mai bine cu structura feței în formă dreptunghiulară sau triunghiulară.

Voalul până la nivelul palmelor

Pentru o față pătrată sau alungită, recomandăm acest tip de voal, oferind eleganță prin simplitate.

Cel care depășeste lungimea rochiei, atingând pământul

Acesta este un stil deosebit și aparte. Voalul tip capelă este potrivit pentru formă feței ovală sau alungită.

Voalul stil catedrală

Această alegere se potrivește foarte bine acelor viitoare mirese care au fața triunghiulară sau ovală deoarece este mai lung decât voalul tip capelă.

Cum poți purta fiecare voal, în funcție de formă feței?

 

Fața lunguiață

Este recomandat că aplicațiile voalului să fie pe marginea acestuia, iar așezarea lui să fie sub coc sau la mijlocul capului și este important să nu fie așezat vizibil deasupra capului. Voalul scurt este cel mai potrivit pentru această formă a feței, tocmai pentru că estompează efectul de alungire a chipului.

Fața pătrată

Pentru această formă a feței, este recomandat voalul lung și fără volum, deoarece îți accentuează trăsăturile. Poți opta pentru un voal scurt, retro, în stil plasă, dacă îți doreșți un efect dramatic.

Fața rotundă

Un voal dublu, prins sub coc sau un voal simplu îți va evidenția într-un mod romantic formă și trăsăturile feței. Este important și îți încadrezi frumos chipul, lăsând fruntea dezgolită.

Fața ovală

Dacă ai fața sub formă ovală, eșți norocoasă! Poți allege ce tip de voal doreșți, fie el simplu, încărcat, lung sau scurt. Poți să îți lași chipul complet dezgolit sau ușor acoperit, oricum, vei arăta superb. De asemenea, poți purta voalul fie sub coafură, fie deasupra acesteia.

Fața în formă de inimă

Cel mai potrivit voal este cel simplu, ce cade până la umeri, sau unul lung, tip catedrală. Cu voalul simplu, aspectul tău va fi modern și delicat. Cu un voal tip cathedral, vei obține un aspect regal, de prințesă.

Fața în formă rectangulară

Un voal până la nivelul taliei sau unul lung, poziționat sub coc, este o alegere perfectă pentru această formă a feței. Îți sugerăm să alegi un voal din material delicat, cu aplicații subtile.

Pentru a fi sigură de alegerea pe care urmează să o faci, studiază atent articolele de specialitate și comunică cu consultanții din saloanele și magazinele de rochii de mireasă. Voalul este un element foarte important din ținuta unei mirese, fiind purtat o singură dată, astfel te invităm să îl alegi cu atenție.

În cadrul salonului Lorys Wedding Dress oferim consultanță specializată gratuită, atât în ceea ce privește rochia de mireasă, cât și în privința voalului. Te așteptăm să treci pragul magazinului nostru situat pe Bulevardul Bucureșți, nr 14, Baia Mare pentru a vedea ce tip de rochie și voal ți se potrivesc cel mai bine.

Pentru detalii, ne poți contacta fie folosind formularul de contact existent în website, fie la numărul de telefon  0770628254. Așteptăm cu nerăbdare să ne cunoaștem și să scriem împreună povestea voastră de dragoste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *