Care este cea mai potrivită lungime la voal?

Lungimea unui voal este necesar fie calculată în funcție de amplasarea pe cap, în funcție de formă fetei și de coafură aleasă.

O metodă foarte bună de a alege lungimea potrivită a voalului este decizi unde va ajunge limita inferioară a acestuia și măsurați din locul de unde doriți fie amplasat pe cap.

Lungimile de voal:

Foarte scurt precum cele o vizieră de obicei acoperă față până la barbie. Vizierele din voal sunt fascinante mai ales dacă rochia aleasă este una care se ridică până la gât, dar se asortează foarte bine și cu o rochie sofisticată cu un stil eclectic.

Până la umeri au aproximativ 45 cm lungime. Sunt perfecte pentru o rochie fără umeri, fără bretele, cu corset sau pentru rochiile cu detalii frumoase pe spate. Cu toate acestea, de obicei nu sunt foarte formale pentru rochiile clasice.

Până la coate au aproximativ 65 cm în lungime, ceea ce face să ajungă exact până la jumătatea brațelor. Acestea au un aer romantic și se asortează de minune cu rochiile de bal deoarece se termină exact acolo unde începe volumul inferior al rochiei.

Până la talie este doar puțin mai lung decât cel până la coate, au aproximativ 75 cm lungime și se asortează cu aproape toate rochiile care nu au trenă.

Până la degete unul dintre cele mai populare voaluri este acela care ajunge până la vârful degetelor mâinii atunci când întinzi mâna. Au aproximativ 90 cm și se asortează cu aproape toate rochiile de mireasă.

Până la genunchi sunt voalurile au o lungime de aproximativ 115 cm, aceste voaluri ajung până la genunchi. Arată excelent dacă este purtat la o rochie trei sferturi care ajunge până la jumătatea gambelor.

Până la podea de obicei denumit și voal de balet, acesta atinge ușor podeaua, lungimea acestuia ajustânduse în funcție de înaltime ta, bineînteles cu tocurile ce le vei purta la nuntă. Acestea sunt purtate des și se adaptează oricărui fel de rochie mai puțîn celor care au trenă.

Lungimea stilcapelăsunt acele voaluri care ajung să formeze valuri pe podea și sunt purtate împreuna cu rochiile cu trenă.

Lungimea stilcatedrală” este cel mai lung și prin urmare cel mai formal, pot ajunge chiar și până la 3 m lungime, dar există și excepții, acestea ajungând chiar la mai bine de 4 m lungime. Se asortează cel mai bine cu rochiile clasice de bal.

Înainte de luarea acestei decizii, îți sugerăm să citeșți și articolul în care am vorbit despre cum alegi voalul în funcție de formă feței, astfel poți mult mai ușor să știi ce te avantajează. Găsești toate detaliile de care ai nevoie aici. 

 

Acest accesoriu minunat este foarte important să te evidențieze în ziua nunții, pentru a te simți sigură și satisfăcută de alegere făcută. De asemenea, studiază cu atenție și delicatețea voalulul pe care doreșți să îl porți.

 

Dacă nu știi de unde să începi căutările, te putem ajută noi. În cadrul salonului Lorys Wedding Dress găseșți o multitudine de modele, atât când vine vorba de voaluri, cât și atunci când vorbim despre rochii de mireasă.

 

Lucrăm doar cu branduri de renume, astfel că toate produsele noastre au o calitate premium. De asemenea, pentru că știm cât de important este să faci alegerea potrivită, oferim consultanță de specialitate gratuită, pentru că rezultatul să fie cel pe care ți-l dorești.

 

 

Te așteptăm cu mare drag, în magazinul nostru, situat pe Bulevardul Bucureșți, nr 14, Baia Mare sau poți achiziționa rochia visurilor tale, online, direct de pe website.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *