4 destinații deosebite pentru luna de miere

Luna de miere reprezintă timpul și spațiul de relaxare și încărcare cu energie tonică pentru proaspeții căsătoriți, după toată agitația acumulată în organizarea fiecărui detaliu legat de unirea lor în societate și în fața divinității. În baza trendurilor, am selectat 4 destinații interesante, atipice și cu adevărat spectaculoase în care tu și partenerul/partenera ta să puteți petrece aceste clipe minunate și unde, cu siguranță, veți crea amintiri de o viață.

Islanda

Previous
Next

Este destinația ideală pentru tinerii căsătoriți care doresc să aibă parte de temperaturi echilibrate în timpul lunii de miere. Un peisaj fabulos, parcă neatins de civilizație, cu atracții interesante și servicii la standarde înalte – așa se prezintă Islanda pentru cei atrași de expeiența pe insulă. Principalele activități de vacanță sunt admirarea peisajului, care este de o frumusețe desprinsă din basme, explorarea restaurantelor și a zonelor istorice, iar izvoarele cu apă caldă vă vor oferi o relaxare complete.

Cei care doresc să își lărgească paleta de experiențe, pot parcurge diverse cursuri în timpul vacanței, lecțiile de călărie fiind una dintre opțiunile puse la dispoziție pentru voi.

Islanda este o țară care poate fi vizitată atât în timpul verii, căt și iarna, depinde de voi ce fel de experiențe vă doriți. Începând cu data de 21 Iunie, când este solstițiul de vară, și până la jumătatea lunii Iulie, are loc fenomenul cunoscut sub denumirea de “Soarele de la miezul nopții”. Ce înseamnă asta?

Înseamnă că în tot acest timp, soarele nu apune deloc, doar se apropie de linia orizontului fiind zi în mod continuu și permițându-vă să bucurați mai mult de explorarea insulei. Iarna, în schimb, soarele apune repede, deci aveți maim ult timp pentru a vă petrece luna de miere în propria voastră intimitate.

Madagascar

Previous
Next

Este a patra insulă de pe glob, ca mărime, considerată și un adevărat paradis al iubitorilor de natură datorită peisajelor de o diversitate incredibilă. Insula fiind mare, 587 041 kilometri pătrați mai exact, nu poate fi vizitată integral într-o singură vacanță, de aceea, biroul de turism din Madagascar a împărțit insula în 4 zone, evidențiate prin 4 culori.

Zona verde, de est a insulei, este caracterizată prin vegetație abundentă. O zonă cu dealuri și munți, recomandată iubitorilor de natură.
Zona galbenă, de sud a insulei, este un ținut semipustiu. Turiștii au ocazia să admire formațiunile stâncoase spectaculoase, cactușii și baobabi.
Zona roșie, de vest a insulei, conține podișuri de calcare și este o zonă recomandată pentru treking.
Zona albastră, de nord a insulei, vă oferă cele mai frumoase plaje din Madagascar și este locul unde puteți experimenta scufundările.

Luna de miere sărbătorită în Madagascar este o experiență incredibilă, unică și poți trăi viața, care se desfășoară sub cerul liber, la intensitate maximă. De asemenea, cultura locală inspiră prin influențele sale ce vin din toate colțurile oceanului.

Papua Noua Guinee

Previous
Next

Această locație te invită spre o explorare sublimă a naturii sălbatice. Tu și perechea ta puteți să vă bucurați împreună de jungle deasă, savanele întinse, pădurile de mangrove și de infinitele culori ale orhideelor exotice și a fluturilor ce zboară la bazele cascadelor. Țara evită contactul cu lumea exterioară, acesta fiind și motivul pentru care sălbăticia naturală, tradițiile și modul de viață a locuitorilor s-au conservat atât de bine, în pofida dezvoltării industriale globale din ultimele decenii.

 

Papua Noua Guinee oferă o diversitate de atractii turistice, activități inedite, experiențe unice și este locul unde te poți bucura alături de partener/parteneră de scuba diving sau snorkeling. Jungla tropicală și satele tradiționale, plimbările prin păduri sau pe râu, gastronomia, muzica, păsările exotice, triburile interesante, toate acestea îți pot oferi o expediție aventuroasă și autentică. Dacă dorești senzații unice și inedite, aceasta este cu siguranță locația pe care o căutai.

Mongolia

Previous
Next

Oferă turiștilor lucruri neobișnuite și o experiență plină de culoare plus multe atracții locale. Teritoriul Mongoliei combină regiunile taiga și deșerturile, astfel încât sistemul natural al acestor locuri este destul de neobișnuit. Puteți găsi păduri, munți, stepe, semi-deșerturi și regiuni de taiga. Lunile ideale pentru vacanță sunt mai- septembrie, sezonul turistic de vârf fiind  în Iulie, când au loc festivitățile cu ocazia sărbătorii naadam, cea mai mare sărbătoare a țării și care ține 3 zile. Această sărbătoare presupune numeroase spectacole și manifestări sportive și atrage o mulțime de turiști.

În timpul iernii, vacanțele sunt recomandate doar celor pasionați de experiențe unice, dispuși să suporte temperaturi mult sub limita de îngheț.

 

În lunile toride de vară, veți fi însoțiți și de precipitații, dacă vă doriți să parcurgeți trasee turistice în regiunile deșertului Gobi, ideal este să veniți în lunile Iunie și Septembrie pentru a evita furtunile de nisip și temperaturile ridicate din lunile Iulie și August. Oamenii sunt ospitalieri și încântați să împărtășească cu turiștii cultura țării. Localnicii organizează cursuri de calarie, unii învățând vizitatorii cum să tragă cu arcurile lor tradiționale, direct de pe cal.

Gastronomia, tradiția și zonele naturale sunt de o frumusețe deosebită, astfel o vacanță pe tărâmul mongolez poate doar să vă largească orizontul cultural, perspectivele și să vă încântee cu experiențe sălbatice și fantastice.

Oricând te poți îndrepta spre o țară în vecinătate, însă nu-i așa ca simți mai palpitantă viața când alegi să mergi mai departe decât la o aruncătură de băț? Sunt locuri pe care poate, mulți dintre noi, doar o dată în viață avem ocazia să le vizităm. Profitați la maxim, deoarece natura, istoria, gastronomia și tradiția fiecărei culture au foarte multe experiențe impresionante și minunate de oferit.

 

Prețurile la cazare, transport și mâncare variază în funcție de zona pe care doriți să o vizitati și este influențată, în deosebi, și de agenția pe care o veți alege.

Luna de miere este despre voi. Alegeți doar ceea ce știți că vi se potrivește și doar experiențele pe care doriți să le trăiți împreună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *