Care sunt culorile anului 2023?

Folosim culorile pentru a ne decora viața, pentru a ne transforma starea de spirit și pentru a transmite către ceilalți ceea ce ne reprezintă, ceea ce suntem noi cu adevărat. Anul 2023 propune o mulțime de schimbări în materie de stil și combinații de culori, astfel am pregătit o listă în care îți prezentăm care sunt tendințele anului viitor în materie de culori și cum să alegi culoarea potrivită nunții tale în funcție de ceea ce îți dorești să transmită evenimentul.

Albastru

Pare o culoare clasică, însă albastrul pur sau în diferite nuanțe exprimă relaxare, încredere, empatie și seninătate. Este o culoare cu impact psihologic în esență, oferă senzația de liniște, claritate și siguranță. Partea bună este că o poți integra, cu ușurință, în diverse detalii din cadrul evenimentului, îți vom prezenta cateva idei despre cum poate fi folosită această culoare deosebită în cadrul decorului nunții tale.

Previous
Next

Galben

Galbenul și diferitele lui nuanțe calde transmite bucurie, optimism, creativitate și prietenie. Este o culoare radiantă, stimulează starea de spirit și induce o senzatie de inocență și plăcere. Folosită în cadrul unui eveniment care exprimă iubire și bucurie, culoarea galben este piesa de rezistență pentru ambientul în care vei petrece fericită, alături de cei dragi.

Previous
Next

Portocaliu

Când spunem portocaliu, spunem entuziasm, echilibru, căldură și energie vitală. Natura stimulantă a acestei culori  este motivul pentru care se folosesc diverse nuanțe de portocaliu în designul evenimentelor de anvergură. Fiind o culoare dinamică, rezonează cu tinerețea, distracția, abundența și senzualitatea. Poți introduce aceasta culoare în designul nunții tale pentru a avea o încărcătura semnificativă de energie, bucurie și încântare.

Previous
Next

Verde Smarald

Verde Smarald sau Emerald Green, așa cum mai este cunoscut, este o nuanță de verde de primăvară care inspiră către vitalitate, armonie, dragoste, pace și amabilitate. Este o nuanță profundă, cu o aură nobilă și senină, dar care, în același timp, exprimă senzualitate, delicatețe și prețiozitate. Folosind această nuanță de verde în planul decorativ al nunții tale, transmiți un aer de eleganță supremă și respect.

Previous
Next

Indiferent ce culori sau nuanțe vei alege pentru decorul fiecărui detaliu din cadrul nunții tale, îți recomandăm să faci o minimă documentare și despre simbolistica  acestora. Culorile au impact puternic asupra noastră atât din punct de vedere emoțional, cât și psihic, de aceea este important să știi ce nuanțe vrei să întregească decorul evenimentului tău.

 

De asemenea, nu uita un aspect important, și anume rochia de mireasă. Pentru armonie și echilibru, aceasta trebuie să fie în tematica evenimentului. Spre exemplu, dacă ai ales un decor romantic, croiul rochiei trebuie să fie romantic. Indiferent de gusturile tale, modelele pe care noi ți le oferim sunt din cele mai variate, de la rochii simple, dar de impact, până la rochii complexe, pregătite să încânte chiar și cele mai extravagante persoane. Dacă deja știi cum îți dorești să arate rochia ta, în cadrul salonului Lorys Wedding Dress executăm și rochii la comandă.

 

Rochiile pot fi achiziționate fie fizic, din magazinul nostru situat pe Bulevardul București, nr 14, Baia Mare, fie din cadrul magazinului nostru online, pe care îl găsești aici.

Indiferent de modul de achiziție, fizic sau online, noi îți oferim consultanță specializată pe parcursul întregului proces. Pentru a te bucura de aceasta în ceea ce privește achiziția online, contactează-ne telefonic la numărul 0770628254.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *