Cadouri pentru nași

Nunta este unul dintre cele mai speciale momente din viața ta, o sărbătoare de care să te bucuri împreună cu persoanele cele mai apropiate, care ți-au fost alături când ai avut nevoie.

Nașii fac parte din această categorie, fiind considerați părinții spirituali ai proaspeților căsătoriți. Ei au rolul de a vă ghida în călătoria vieții și de a vă ajuta cu organizarea cununiei religioase.

Pentru susținerea oferită, tradiția cere ca nașii să primească în semn de recunoștință un mic dar de nuntă din partea voastră.

Vrei să știi de ce este importantă această tradiție și care ar fi cele mai bune idei de cadouri pentru nași? În articolul de azi găsești toate răspunsurile.

Importanța cadoului pentru nași

Nașii au responsabilitatea de a îndeplinii câteva sarcini înainte de eveniment:

  1. Plătesc ceremonia de la biserică.
  2. Nașa cumpără voalul miresei.
  3. Aleg și achită lumânările.
  4. Conduc mirii la altar.
  5. Întâmpină invitații alături de miri.

Rolul nașilor nu este doar simbolic, ei participă activ în tot evenimentul, astfel, cadoul pe care îl vei pregăti pentru ei reprezintă un semn de apreciere și recunoștință adus ajutorului lor.

În tradiție, cadoul era oferit când mirii veneau la nași pentru a le propune să le fie părinți spirituali. În prezent, poți oferi darul înainte sau după nuntă, depinde de preferințele tale.

Cum alegi cadoul potrivit pentru nași?

În general, cadourile cele mai potrivite sunt cele utile în casă. O conversație simplă și deschisă te poate ajuta să știi ce poți lua cadou pentru ei. Sunt nași care insistă să nu primească această atenție pentru a ajuta mirii să investească mai puțini bani în acest eveniment, însă poți face totuși o mică surpriză în semn de mulțumire.

Vă recomandăm să fiți atenți la următoarele aspecte pentru a vă asigura că darul pe care îl veți oferi către nași este unul potrivit, util și transmite sentimentul de recunoștință pentru implicarea lor.

  1. Vârsta este un factor important în alegerea cadoului, în funcție de acest aspect puteți adăuga sau scoate idei de pe lista darului.
  2. Profesia lor te poate inspira în a oferi un cadou util, care poate fi folosit în funcție de domeniul de activitate al nașilor.
  3. Hobby-urile pe care nașii tăi le au pot fi un semn de mare ajutor pentru tine în a alege o surpriză cu adevărat plăcută. Tot ce trebuie să faci este să afli cum doresc să își petreacă timpul liber, astfel te asiguri că poți contribui la relaxarea și plăcerea lor.

Idei de cadouri pentru nași

Tablouri cu licheni

Tablouri cu licheni: Poți alege mesaje personalizate de mulțumire, bucurie și entuziasm pe care poți să le introduci într-un tablou cu licheni naturali, realizat cu imagini deosebite și reprezentative pentru ceea ce simți să le împărtășești.

Portrete în creion

Acest cadou special și deosebit, unic în toate formele lui, le poate oferi o emoție de bucurie, încântare și surprindere nașilor. Arta a început să fie tot mai des apreciată. Nașii se pot bucura de un tablou cu ei sub o formă diferită și specială. Poți opta pentru un portret simplu în creion, pictat în acrilic sau un portret caricatural. Depinde de cum crezi că nașii se vor raporta la această surpriză.

Albume foto cu poze de la nuntă

Albumele foto sunt o idee frumoasă de cadou pentru nași. Acestea sunt o amintire ce rămâne fizic lângă ei și le oferă posibilitatea de a se uita oricând peste pozele din cadrul evenimentului, retrăind bucuria pe care au simțit-o alături de voi.

Voucher cadou la spa pentru cuplu

Un voucher cadou la spa este o surpriză mereu primită cu plăcere. Oamenii au nevoie de timp liber, în afara spațiului în care locuiesc zilnic. Poate fi o ocazie pentru nași să își celebreze iubirea, în timp ce se bucure de relaxare și liniște.

 

Cel mai potrivit cadou pentru nași este acela care are utilitate în timp, nu este necesar să investești un sac de bani pentru a face o surpriză plăcută.

 

Ține minte, gestul în sine este cel mai important, nașii merită să simtă că le apreciezi implicarea și prezența. Pentru părinții spirituali, darurile materiale fac parte dintr-un simplu protocol, însă cel mai de preț cadou pe care îl puteți oferi este onestitatea și recunoștința.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *