7 beneficii pentru o nuntă în sezonul de iarnă

Știm, te gândești “Ce poate să iasă bine la o nuntă organizată iarna când temperaturile scăzute sunt o adevărată problemă?”. Lasă-ne să îți demonstrăm că o nuntă de iarnă poate fi la fel, dacă nu chiar mai reușită decât una organizată în timpul sezonului cald.

Ne aflăm în perioada în care magia sărbătorilor de iarnă creează o atmosferă plină de frumusețe și căldură. Acest peisaj desprins din povești, îți oferă o multitudine de beneficii ce vin în ajutorul tău pentru a avea o nuntă de vis. În rândurile următoare, îți împărtășim cu entuziasm, beneficiile de care dispui dacă alegi ca nunta ta să aibă loc în acest sezon.

Previous
Next

1. Restaurantele și sălile de petrecere sunt disponibile

Sezonul de iarna este o perioada a anului considerată “înghețată” pentru evenimente și ceremonii de tip nunți/botezuri, astfel restaurantele și sălile de petreceri sunt disponibile. Da, există și mirese curajoase și îndrăznețe, care își doresc o nuntă diferită, astfel că aleg sezonul de iarnă pentru celebrarea dragostei, însă numărul lor este redus datorită faptului ca nu este un sezon popular în petreceri. De ce să nu faci și tu parte dintre acestea?

2. Interpreți de calitate disponibili

După cum am punctat mai sus, iarna nu este sezonul petrecerilor, deci programul artiștilor tăi preferați este mai lejer în aceasta perioadă a anului, astfel ai șanse să te bucuri la nunta ta de participarea vedetelor preferate. Tariful în aceasta perioada, la orice serviciul, este redus considerabil, așa că, te poți distra la evenimentul tău fără să-ți faci griji în privința costurilor.

 

3. Coafură și machiaj

Este o perioada mai liberă și pentru cei care lucrează în domeniul styling-ului. Șansele să nu existe loc pentru programări este destul de mic și, în plus, vei avea mai mult timp în ceea ce privește consultațiile în materie de trend pentru coafură și make-up, cât și pentru a alege nuanțele și culorile potrivite pentru tenul tău. De asemenea, temperatura scăzută te va ajuta să îți păstrezi machiajul și coafura intacte, pe tot parcursul evenimentului.

4. Invitații

Sezonul căsătoriilor este obositor pentru invitații care iau parte la mai multe nunți într-un an, atât din punct de vedere fizic, cât și financiar. Unii participă la evenimente 2-3 weekenduri consecutive , astfel cu siguranță ajung la epuizare și la un buget mic. Diferența este că, în sezonul iernii, nunțile nu sunt foarte populare, iar timpul este mai lejer și relaxant. Dacă alegi să ai o nuntă de iarnă, cel mai probabil, cu toții îți vor accepta invitația cu un zambet cald și vor dori să participe.

Iarna este un sezon ce aduna mult mai ușor oamenii la un singur loc. Cel mai minunat lucru este că și tu poți să faci asta, cu ocazia nunții tale.

5. Decor

Acest sezon rece îți oferă posibilitatea de a face nunta într-o locație montană, așadar te poți folosi de decorurile principale de iarnă și de culorile specifice perioadei. Unele locații și restaurante sunt deja decorate tematic. Cu această ocazie, poți beneficia gratuit de decor, iar în caz contrat, poți folosi decorațiunile de Crăciun pentru a crea o atmosferă magică în noaptea evenimentului.

Previous
Next

6. Prețuri extra sezon

În perioada de iarnă, poți beneficia de prețuri foarte bune la toate serviciile legate de organizarea și susținerea nunții tale. Fiind perioada extrasezon, există diferențe semnificative la tarife, în comparație cu perioada fierbinte de vară. De ce această diferență? Pentru că sezonul rece nu este cel mai profitabil pentru fotografi, interpreți, saloane de rochii de mireasă, restaurante, furnizori de decoruri, etc. Tocmai de aceea, toți oferă promoții și reduceri pe care le poți folosi în beneficiul tău.

7. Fotografii de basm

Peisajele specifice anotimpului înghețat, cat și decorurile sălii cu tematică de sărbătoare, sunt un background magnific pentru fotografii cu adevărat deosebite. Te poți folosi de minunatele daruri ce ți le oferă iarna pentru a crea o serie de fotografii spectaculoase pentru albumul de nuntă. Poți beneficia de reduceri și promoții semnificative la orice serviciu pe care dorești să îl folosești la nunta ta, cel mai important aspect este să îți dorești să experimentezi senzațiile magice din acest sezon alb.

Cu siguranță vei avea o nuntă deosebita și greu de imitat, este nevoie de curaj și o viziune caldă pentru a celebra acest eveniment iarna.

Ne dorim ca aceste informații să îți fie de folos și să te inspire în a găsi cea mai potrivită variantă pentru nunta ta. Desigur, dacă încă nu ți-ai ales rochia de mireasă, e timpul să o faci. În cadrul salonului Lorys Wedding Dress găsești rochia perfectă, chiar și pentru o nuntă de iarnă. Poți să-ți achiziționezi rochia fie din magazinul nostru fizic situat pe Bulevardul București, nr 14, Baia Mare, fie din cadrul magazinului nostru online, pe care îl găsești aici.

Dacă ai nevoie de consultanță specializată în ceea ce privește achiziția online, nu ezita să ne contactezi la numărul de telefon 0770628254.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *